Lieven Maes kwam tot het besef dat hij als veelzijdig ondernemer onvoldoende tijd kon maken voor 1 van zijn succesvolle bedrijven tanktransport L. Maes vervoer, dat toen al meer dan 20 werknemers telde. De vele door hem geziene groeimogelijkheden konden dus ook niet worden benut. Bovendien heeft elke onderneming vanaf een bepaalde grootte eerder een “management”-profiel nodig om de groei in goede banen te leiden.

Hij deed beroep op het platform www.buyinmanager.be om een gemotiveerde Algemeen Manager te vinden, die ook bereid was om zich extra te engageren door in het kapitaal te stappen.

Uit de diverse reacties en kennismakingsgesprekken werd finaal Lies Lammerant geselecteerd met al heel wat ervaring inzake logistiek bij INDAVER, DEME en als zelfstandig Interim Manager. Dit gecombineerd met haar ondernemersbloed, de nodige menselijke “klik” met Lieven en haar ruime managementervaring maakten haar tot de ideale kandidaat om het bedrijf sterk te laten groeien en in te laten spelen op de diverse opportuniteiten.

Qua constructie opteerden we voor de Owner Buy Out (OBO) die de wensen van alle partijen mooi kon verzoenen tot een win-win voor allen.

Terug een zeer mooie case van een prachtige investering in groei voor een Belgische KMO!

Lieven Maes en Lies Lammerant